Sanayiciler İftarda Buluştu

Düzce Organize Sanayi Bölgesi (DOSB) tarafından, iftar programı düzenlendi.

Sosyal tesislerde düzenlenen iftara başta Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü olmak üzere Düzce protokolü, üyeler, sanayiciler, bankacılar, TSO camiası, Sivil toplum Kuruluşu Temsilcileri ve basın mensupları katıldı. İftar öncesi bir konuşma yapan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu davete katılanlara teşekkür etti. İftar öncesinde Kur'an tilaveti okundu. Ezanın okunması ile oruç açıldı. İftar sonrasında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü iftar masalarını tek tek dolaşarak davetlilerin elini sıktı. Daha sonra da gecenin anısına fotoğraf çektirildi.

#

22 May 2019 - 12:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Düzce Parantez Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Parantez hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Düzce Parantez editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Düzce Parantez değil haberi geçen ajanstır.